See on dokumendi vana versioon!


Pitsataigen

Apr 28(16:20:11) (wo) ega seal suurt midagi mõõta ei ole, võtad poole jahukogusest ja paned sinna kuivpärmi ja soola hulka ja siis lisad sooja vett kuni sihuke paks hapukoor on Apr 28(16:21:32) (wo) ja siis segad ütlaseks ja hakkad vähehaaval jahu lisama ja koguaeg ühtlaseks segama/sõtkuma kuni hakkab käte küljest lahti tulema aga on ikka veits kleepuv Apr 28(16:23:19) (wo) siis jagad võrdseteks tükkideks mitu pitsat teeed ja paned õliga määritud kaussidesse kerkima Apr 28(16:23:49) (wo) 45min kuni tund oleneb kui palju pärmi panid ja kui soe su köök on Apr 28(16:24:24) (wo) 3 keskmise pitsa peale läheb u 3 tassi jahu ja pool pakki kuivpärmi kui ma mäletan Apr 28(16:25:11) (wo) 3-4 tassi jahu

lingid/kokaraamat/pitsataigen.1588084736.txt.gz · Viimati muutnud: 2020/07/29 12:35 (väline muutmine)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0